OVER ONS

OVER ONS

ETK Grootkeuken & Horecatechniek is opgestart in 2005 door Etienne Holtappels.

Tot op dat moment was Etienne werkzaam bij een grote speler in de grootkeukensector. Hier heeft hij de ervaring en kennis opgedaan die hij op zelfstandige basis wilde verderzetten.

In 2007 kwam Joris Holtappels de zaak versterken tot in 2008 ook Jeroen Holtappels  het team kwam bijstaan.

Zodoende is ETK-Techniek uitgegroeid tot een familiebedrijf dat al geruime tijd kind aan huis is bij vooraanstaande restaurants en grootkeukens.

Ieder van ons beschikt over een bestelwagen met onderdelen en is dagelijks onderweg om storingen te verhelpen, onderhoud uit te voeren of apparatuur te installeren. Bij ons kan iedereen wat de ander kan!

ETK-Techniek kijkt vooruit.

Op regelmatige basis volgen wij toestel-specifieke opleidingen georganiseerd door de fabrikant of wordt er algemene werkgerelateerde bijscholing gevolgd. Hierdoor blijft onze kennis up-to-date en blijven we op de hoogte van de hedendaagse  gebruikte technieken in de professionele keuken.

OVER ONS

ETK Grootkeuken & Horecatechniek is opgestart in 2005 door Etienne Holtappels.

Tot op dat moment was Etienne werkzaam bij een grote speler in de grootkeukensector. Hier heeft hij de ervaring en kennis opgedaan die hij op zelfstandige basis wilde verderzetten.

In 2007 kwam Joris Holtappels de zaak versterken tot in 2008 ook Jeroen Holtappels  het team kwam bijstaan.

Zodoende is ETK-Techniek uitgegroeid tot een familiebedrijf dat al geruime tijd kind aan huis is bij vooraanstaande restaurants en grootkeukens.

Ieder van ons beschikt over een bestelwagen met onderdelen en is dagelijks onderweg om storingen te verhelpen, onderhoud uit te voeren of apparatuur te installeren. Bij ons kan iedereen wat de ander kan!

ETK-Techniek kijkt vooruit.

Op regelmatige basis volgen wij toestel-specifieke opleidingen georganiseerd door de fabrikant of wordt er algemene werkgerelateerde bijscholing gevolgd. Hierdoor blijft onze kennis up-to-date en blijven we op de hoogte van de hedendaagse  gebruikte technieken in de professionele keuken.

Share by: